Gå direkt till innehåll
SPEARHEAD premiärvisas i Swedish Agro Machinerys monter på Borgeby. Foto: Swedish Agro Machinery
SPEARHEAD premiärvisas i Swedish Agro Machinerys monter på Borgeby. Foto: Swedish Agro Machinery

Pressmeddelande -

SPEARHEAD premiärvisas på Borgeby Fältdagar

Swedish Agro Machinery blev tillsammans med systerbolagen i Danmark, Norge och Finland generalagent och återförsäljare för SPEARHEAD i slutet av mars i år. Under årets Borgeby Fältdagar premiärvisas märket i Swedish Agro Machinerys monter.

SPEARHEAD grundades år 1966 i Storbritannien och står idag för en av Europas mest professionella utbud av klipputrustning och har länge setts som en föregångare inom stubbhantering.

 Vi ser SPEARHEAD som en spännande utökning i vårt produktsortiment med både stubbearbetning men även grönytevård. Det når nya kundgrupper och det är ett bra sätt för oss att även passa på att visa upp traktorn från CLAAS.

I början av maj startade Thomas Rasmussen som produktchef och säljansvarig för SPEARHEAD i Sverige, Norge och Danmark. Han stöttar de svenska säljarna i affärerna kring märket och kommer även att finnas på plats under Borgeby Fältdagar.

– Vi kommer att ha en SPEARHEAD MULTICUT 620 på plats i montern. Det ska bli spännande att visa för svenska kunder vilka fantastiska produkter som SPEARHEAD producerar, säger Thomas Ramussen. 

För mer information:
Thomas Ramussen, produktchef SPEARHEAD, +45 25 12 63 41, thra@da-machinery.dk

Ämnen


Swedish Agro Machinery
Swedish Agro Machinery  grundades 2016 och är ett svenskt företag fokuserat på representation och import av CLAAS lantbruksmaskiner i Sverige. Företaget är också generalagent för SAMSON, HORSCH och AVR och återförsäljare av LEMKEN. Swedish Agro Machinery är ett dotterbolag till Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i Danmark och andra länder. Sedan den 1 januari 2018 är Östra Sönnarslöv Traktorservice ett dotterbolag till Swedish Agro Machinery.

Presskontakt

Hasse Ripa

Hasse Ripa

Presskontakt vd 070-560 32 48
Camilla Calmsund

Camilla Calmsund

Presskontakt Sverige 0730-947 409

Henrik Hesby

Presskontakt Country Sales Manager, CLAAS CLAAS +46 40 161601

Relaterat material

Förser svenskt lantbruk med maskiner, insatsvaror och foder

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, LEMKEN, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Swedish Agro
Södra Industrigatan 14
27430 Skurup
Skåne