Gå direkt till innehåll
Christian Böcker är ägare av TG Maskinteknik.
Christian Böcker är ägare av TG Maskinteknik.

Pressmeddelande -

Nytt samarbetsavtal med verkstad i Skåne

Swedish Agro Machinery har skrivit ett samarbetsavtal med TG Maskinteknik utanför Ängelholm i Skåne.

Samarbetsavtalet innebär att TG Maskinteknik blir auktoriserad servicepartner för CLAAS i nordvästra Skåne. TGM kommer bland annat att iordningställa maskiner innan leverans, sälja reservdelar, genomföra service och reparationer.

- Det var självklart att vi skulle teckna detta av avtal med TG Maskinteknik för att vi ska kunna ge våra kunder bästa service. Teamet hos TGM visar stort engagemang så vi hoppas att vi kommer att få många spännande serviceår tillsammans, säger Mats Ingemarsson som är regionchef för område syd i Swedish Agro Machinery.

TG Maskinteknik är ett familjeföretag som ägs och drivs av Christian och Jessica Böcker på Tvängstofta Gård utanför Ängelholm. Företaget startade 2009 och verkstadsverksamheten började med fältservice innan det investerades i en egen verkstad. Företaget har idag totalt fyra anställda. Huvudverksamheten är service till lantbruks- och entreprenadmaskiner.

- Avtalet med Swedish Agro Machinery var ett naturligt steg i företagets utveckling. Vi ser fram emot detta samarbete. Vi är flexibla och engagerade och CLAAS-kunderna i nordvästra Skåne kan förvänta sig den bästa servicen eftersom vi har många års erfarenhet i branschen, säger Christian Böcker som är en av delägarna.

TG Maskinteknik håller just nu på att bygga upp ett lager av CLAAS reservdelar. När allt är klart kommer det att finnas cirka 1 100 delar i lager. Det som inte finns hemma för dagen kan oftast beställas hem inom ett dygn. 

Ämnen


Om Swedish Agro Machinery AB

Swedish Agro Machinery är ett svensk företag fokuserat på representation och import av CLAAS lantbruksmaskiner i Sverige. Företaget säljer även LEMKEN och är från och med den 1 november exklusiv distributör i Sverige för SAMSON. Swedish Agro Machinery är ett dotterbolag till Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i Danmark och andra länder.  

Kontakter

Helena Wictorin

Presskontakt Marketing- & Kommunikationschef +46730947409

Förser svenskt lantbruk med maskiner, insatsvaror och foder

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR, AGXEED och DALBO i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Swedish Agro
Södra Industrigatan 14
27430 Skurup
Sverige