Gå direkt till innehåll
Daniel Andersson är ny medarbetare på Swedish Agro Machinery.
Daniel Andersson är ny medarbetare på Swedish Agro Machinery.

Pressmeddelande -

Topprekrytering från HORSCH

Mindre än en vecka efter att det blev officiellt att Swedish Agro Machinery tar över distributionen av HORSCH produkter i Sverige så har företaget rekryterat sin första medarbetare som enbart kommer att arbeta med HORSCH. Daniel Andersson blir ansvarig för produkt- och service.

Daniel Andersson är 30 år gammal och kommer från Stroco Agro där han arbetat som servicechef för HORSCH under de senaste tre åren. Daniel Andersson hade sin första arbetsdag i måndags.

- Jag tycker att det är roligt att få fortsätta att arbeta med HORSCH kvalitesprodukter i Sverige. Swedish Agro Machinery är ett nytt spännande företag och jag är glad över att jag får den här möjligheten. Jag ska se till att HORSCH kunder ska få fortsatt god service i Sverige, säger Daniel Andersson.

Swedish Agro Machinerys vd Björn Pettersson är nöjd med rekryteringen.

- Daniel har erfarenhet från både service och försäljning av HORSCH produkter. Han kommer att hjälpa oss att få till den snabba och goda start som vi önskar med detta varumärke inom Swedish Agro Machinery, säger han.

Daniel Andersson kommer att arbeta i Swedish Agro Machinerys monter (E212) på Borgeby Fältdagar. Flera produkter från HORSCH kommer finnas i montern.

För mer information:
Björn Pettersson, vd Swedish Agro Machinery 072-239 00 83

Ämnen

Kategorier


Om Swedish Agro Machinery

Swedish Agro Machinery är ett svensk företag fokuserat på representation och import av CLAAS lantbruksmaskiner i Sverige. Företaget säljer även LEMKEN, HORSCH och AVR. Företaget är från och med den 1 november exklusiv svensk distributör av SAMSON. Swedish Agro Machinery är ett dotterbolag till Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i Danmark och andra länder.  

Kontakter

Helena Wictorin

Presskontakt Marketing- & Kommunikationschef +46730947409

Förser svenskt lantbruk med maskiner, insatsvaror och foder

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR, AGXEED och DALBO i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Swedish Agro
Södra Industrigatan 14
27430 Skurup
Sverige