Gå direkt till innehåll
Anders Ivarsson, VD på Ivarssons i Metsjö AB och Hans-Christian Ripa, VD på Swedish Agro Machinery på Swedish Agro Machinerys huvudkontor i Skurup.
Anders Ivarsson, VD på Ivarssons i Metsjö AB och Hans-Christian Ripa, VD på Swedish Agro Machinery på Swedish Agro Machinerys huvudkontor i Skurup.

Pressmeddelande -

Swedish Agro Machinery blir ny återförsäljare för Metsjö

I sommar träder Swedish Agro Machinery in som ny representant för Metjö och deras större vagnar för det professionella lantbruket. Metsjö blir ett välkommet komplement och en bra matchning till Swedish Agro Machinerys befintliga sortiment av lantbruksmaskiner och redskap.

Metsjö är ett svenskt bolag med rötterna i Linköping. Där designar de och producerar fullständigt bland annat vagnar för professionellt lantbruk. Familjeföretaget grundades 1958 och ägs fortfarande av familjen Ivarsson. 

- Metsjö passar in perfekt i vårt utbud av högkvalitetsprodukter till lantbruket och går hand i hand med alla CLAAS tröskor och hackar som skördar en stor del av den svenska arealen. Dessutom har Metsjö, likt flera av våra andra leverantörer, byggt upp sitt produktutbud utefter kundens individuella behov. Därför tror jag våra kunder tar emot Metjsö med glädje, säger Hans-Christian Ripa som är VD för Swedish Agro Machinery.

I dagsläget finns Swedish Agro Machinery representerat på 24 orter i landet där de erbjuder försäljning, service och reservdelar. Metsjös vagnar kommer att ingå i Swedish Agro Machienerys produktutbud från och med 1 Augusti 2021.

- Vi ser Swedish Agro Machinery som den självklara partnern för våra större vagnar till det professionella lantbruket, dessutom ser vi en klar fördel i att flera av säljarna redan har mycket erfarenhet av våra produkter, säger Anders Ivarsson som är VD på Ivarssons i Metsjö AB. 

Ämnen

Taggar


Swedish Agro Machinery
Swedish Agro Machinery  grundades 2016 och är ett svenskt företag fokuserat på representation och import av CLAAS lantbruksmaskiner i Sverige. Företaget är också generalagent för SAMSON, HORSCH, AVR, SPEARHEAD, SCANSTONE och återförsäljare av LEMKEN. Swedish Agro Machinery är ett dotterbolag till Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i Danmark och andra länder. Östra Sönnarslöv Traktorservice är ett dotterbolag till Swedish Agro Machinery.

Presskontakt

Hasse Ripa

Hasse Ripa

Presskontakt vd 070-560 32 48

Relaterat material

Förser svenskt lantbruk med maskiner, insatsvaror och foder

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, LEMKEN, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Swedish Agro
Södra Industrigatan 14
27430 Skurup
Skåne