Gå direkt till innehåll
Pressinformation: Swedish Agro Machinery på Borgeby och personer tillgängliga för intervju

Pressmeddelande -

Pressinformation: Swedish Agro Machinery på Borgeby och personer tillgängliga för intervju

Just nu pågår förberedelserna inför Borgeby fältdagar för fullt. Under den senaste veckan har det skett stora förändringar i Swedish Agro Machinery och det kommer att märkas i vår monter.

I onsdags blev det officiellt att vi tar över den svenska distributionen av HORSCH produkter. HORSCH tillverkar jordbearbetningsredskap, såmaskiner och växtskyddssprutor. Med start på Borgeby fältdagar tar vi över den svenska distributionen av AVR:s produkter. Det belgiska företaget har ett komplett program för potatisodlare. Från och med den 1 november är vi exklusiv distributör av SAMSON som tillverkar gödseltunnor, gödselspridare, gödselramper och nedmyllningsaggregat. Sedan tidigare är vi återförsäljare av LEMKEN.

I vår monter E212 på Borgeby Fältdagar kommer vi att visa upp produkter från CLAAS, HORSCH, AVR och LEMKEN.

Under onsdagen den 28 juni kommer följande personer vara tillgängliga för intervju:

Björn Pettersson, vd Swedish Agro Machinery, Henrik Hesby, Sverigechef CLAAS, Jörg Südhoff, chef för mellersta Europa CLAAS, Jens Skifter, chef för Danish Agro Machinery Holding och Traugott Horsch, exportchef HORSCH. 

Kontakta vår kommunikations- och marknadsansvarig Melissa Dahlqvist så snart som möjligt om ni är intresserade av en intervju.

Välkomna till monter E212!

Ämnen

Taggar


Om Swedish Agro Machinery

Swedish Agro Machinery är ett svensk företag fokuserat på representation och import av CLAAS lantbruksmaskiner i Sverige. Företaget säljer även LEMKEN, HORSCH och AVR. Företaget är från och med den 1 november exklusiv svensk distributör av SAMSON. Swedish Agro Machinery är ett dotterbolag till Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i Danmark och andra länder.  

Presskontakt

Hasse Ripa

Hasse Ripa

Presskontakt vd 070-560 32 48
Camilla Calmsund

Camilla Calmsund

Presskontakt Sverige 0730-947 409

Henrik Hesby

Presskontakt Country Sales Manager, CLAAS CLAAS +46 40 161601

Relaterat material

Förser svenskt lantbruk med maskiner, insatsvaror och foder

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, LEMKEN, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Swedish Agro
Södra Industrigatan 14
27430 Skurup
Skåne