Gå direkt till innehåll
Ny konfigurator för lantbruksmaskiner från CLAAS

Pressmeddelande -

Ny konfigurator för lantbruksmaskiner från CLAAS

Tillsammans med Swedish Agro lanserar nu CLAAS sin nya konfigurator för kunder i Sverige. I den kan kunder bygga skräddarsydda traktorer, tröskor, fälthackar eller vallmaskiner.  Konfiguratorn är optimerad för användning via mobila enheter och är överskådlig och lätt att använda. Funktioner som gör sökprocessen både logisk och transparent gör den extra . Den 16 februari 2022 släpps den nya konfiguratorn online i Sverige.

”Våra kunders behov är olika, deras arbetsförhållanden är skiftande – därför ställs många olika krav och förväntningar på våra produkter. CLAAS har gjort det möjligt för kunder att själv konfigurera maskinerna utifrån dessa förväntningar. När man är nöjd beställer man en offert med ett enkelt knapptryck”, förklarar Peter Tillberg, försäljnings- och produktchef CLAAS på Swedish Agro.

I konfiguratorn kan man antingen välja vissa förutbestämda paket eller så kan maskinen färdigställas helt efter individuella önskemål. Konfigurerade maskiner kan lagras och anpassas senare med hjälp av en konfigurationskod. När önskade ändringar är gjorda kan den lagrade konfigurationen när som helst tas fram och skickas till närmsta återförsäljarort som offertförfrågan. På Swedish Agro ser man många fördelar med denna konfigurator, Peter Tillberg säger:

”Det finns många variabler att välja mellan. Möjligheten att kunna sitta och testa lite innan man pratar med sin säljare blir ett bra komplement, framförallt för de kunder som har specifika önskemål på sina maskiner och många krav på den slutliga specifikationen. Det här kommer att leda till ännu fler nöjda CLAAS-ägare.

Ämnen

Kategorier


Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Kontakter

Helena Wictorin

Presskontakt Marketing- & Kommunikationschef +46730947409

Förser svenskt lantbruk med maskiner, insatsvaror och foder

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR, AGXEED och DALBO i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Swedish Agro
Södra Industrigatan 14
27430 Skurup
Sverige