Gå direkt till innehåll
Hasse Ripa blir ny försäljningschef hos Swedish Agro Machinery. Foto: Swedish Agro Machinery.
Hasse Ripa blir ny försäljningschef hos Swedish Agro Machinery. Foto: Swedish Agro Machinery.

Pressmeddelande -

Hasse Ripa ny försäljningschef på Swedish Agro Machinery

Hasse Ripa blir försäljningschef i Swedish Agro Machinery. Han har rekryterats för att leda försäljningen av nya och begagnade maskiner.

– Med tanke på vår tillväxt så är det nu ett naturligt steg att ta in en försäljningschef i företaget. Det gör att vi kan arbeta mer effektivt och fokusera ännu mer på försäljningsarbetet, säger vd Björn Pettersson.

Hasse Ripa, som är lantmästare i grunden, är ett välkänt ansikte i lantbruksbranschen och har många års erfarenhet av försäljning av lantbruksmaskiner. Han har varit aktiv lantbrukare fram till 1999 och arbetade sedan som potatiskonsulent och produktsupport. Sedan 2005 har inriktningen varit försäljning och utveckling hos bland annat Söderberg & Haak och John Deere. 

– Det är riktigt inspirerande att få vara med på den spännande resa som Swedish Agro Machinery gör. Att etablera en ny nationell organisation på marknaden händer inte ofta men nu är Swedish Agro Machinery på plats. Med starka varumärken och finansiellt starka genom ägarkoncernen Danish Agro som driver maskinhandel i stora delar av norra Europa i bakgrunden, så blir det en riktigt trygg leverantör till lantbruket, säger Hasse Ripa.

Hasse Ripa började sin anställning i mitten av augusti och hans uppdrag blir att leda försäljningen i hela landet, när det gäller alla Swedish Agro Machinerys varumärken. Just nu pågår ett intensivt arbete att sätta sig in i företaget och lära känna medarbetarna. Hasse Ripa har redan hunnit träffa majoriteten av leverantörerna och varit på besök på anläggningarna runt om i Sverige.

– Jag är väldigt tacksam att vi har haft möjlighet att rekrytera Hasse Ripa. Med hans erfarenhet och kompetens är jag övertygad om att Swedish Agro Machinery kan utvecklas ännu mer, säger Björn Pettersson.

För mer information:
Hasse Ripa, försäljningschef, 070-560 32 48, hari@sa-machinery.se
Björn Pettersson, vd, 072-239 00 83, bjpe@sa-machinery.se

Ämnen

Kategorier


Swedish Agro Machinery
Swedish Agro Machinery  grundades 2016 och är ett svenskt företag fokuserat på representation och import av CLAAS lantbruksmaskiner i Sverige. Företaget är också generalagent för SAMSON, HORSCH, AVR, SPEARHEAD, SCANSTONE och återförsäljare av LEMKEN. Swedish Agro Machinery är ett dotterbolag till Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i Danmark och andra länder. Östra Sönnarslöv Traktorservice är ett dotterbolag till Swedish Agro Machinery.

Kontakter

Helena Wictorin

Presskontakt Marketing- & Kommunikationschef +46730947409

Relaterat innehåll

Förser svenskt lantbruk med maskiner, insatsvaror och foder

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR, AGXEED och DALBO i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Swedish Agro
Södra Industrigatan 14
27430 Skurup
Sverige