Gå direkt till innehåll
ARION 660 premiärvisas på en mässa för första gången på Milamässan. Foto: CLAAS
ARION 660 premiärvisas på en mässa för första gången på Milamässan. Foto: CLAAS

Nyhet -

Svensk mässpremiär för nya ARION 500/600

I somras presenterade CLAAS för första gången nya ARION 500/600 i Tyskland. Nu har vi äntligen fått vårt första exemplar till Sverige, en ARION 660. Självklart ställs den ut på Milamässan i Malmö den 15-17 februari 2018.

CLAAS presenterar en ny generation av traktorer som lanseras under 2018. I den nya generationen ARION 500/600 får du den senaste tekniken med hög komfort. Med den nyutvecklade framaxeln PROACTIV, nya effektalternativ (150-205 HK), låg tomgångsvarvtal och ett stort urval av extrautrustning fungerar den här traktorn på alla gårdar. Förutom nya ARION 660 så visar vi också en ARION 400 på traktortorget på mässan.

I vår monter H:19 berättar vi gärna mer om våra produkter, vår etablering i Sverige och om vårt nya reservdelslager som byggs i Skurup och som ska stå färdigt i sommar. 

Läs mer om mässan här: http://milamassan.se/ 

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Helena Wictorin

Presskontakt Marketing- & Kommunikationschef +46730947409

Relaterade event

Förser svenskt lantbruk med maskiner, insatsvaror och foder

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR, AGXEED och DALBO i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Swedish Agro
Södra Industrigatan 14
27430 Skurup
Sverige