Gå direkt till innehåll
Spearhead utökar garantin till 7 år på alla Multi-Cut växellådor

Nyhet -

Spearhead utökar garantin till 7 år på alla Multi-Cut växellådor

Säker på sin konstruktion har Spearhead, den europeiska marknadsledaren inom rotorklippare, utökat sin växellådsgaranti till sju år. Hela Multicut-sortimentets modeller från 160 till 820 utrustas nu med ett kraftfullt 165 hästkrafters växelsystem och dessutom ingår sju års garanti på växellådorna.

När Multicuts premiumväxellåda först lanserades 2019 fick man mycket positiv feedback på lådans kvalitet och prestanda. Nu, med beprövade resultat och en varumärkesomfattande lansering av den nya längre garantiperioden blir det ytterligare kvalitetssäkring till Spearheads populära klipparsortiment.

Så här säger Neil Warren, Spearheads chefdesigner:

“Vår starka 165 hästars växellåda har levererat hög kvalitet till våra kunder under de senaste två åren. Den är designad med utmanande terräng i åtanke och den är vår bästa Multicut-växellåda någonsin. Våra rotorklippare är redan bäst på marknaden, nu har de en växellåda med sju års garanti som fungerar under alla förhållanden och ger våra kunder ytterligare sinnesro.”

Enligt Spearhead är Multicut-maskinerna mer än 30 procent kraftfullare än konkurrerande växellådor. I den stora 165 hästarslådan är både axlar och växlar överdimensionerade för att klara även den tuffaste terrängen.

Swedish Agro Machinery är importör av Spearhead på den svenska marknaden.

För mer info om produkten vänligen kontakta produktchef Thomas Rasmussen

Mobilnummer:0045-43297827

Epost: thra@da-machinery.dk

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Helena Wictorin

Presskontakt Marketing- & Kommunikationschef +46730947409

Förser svenskt lantbruk med maskiner, insatsvaror och foder

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR, AGXEED och DALBO i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Swedish Agro
Södra Industrigatan 14
27430 Skurup
Sverige