Gå direkt till innehåll
Daniel Andersson, produktansvarig för HORSCH intervjuas av  Filip Niléhn​ från Lantbruksnytt. Foto: Melissa Dahlqvist
Daniel Andersson, produktansvarig för HORSCH intervjuas av Filip Niléhn​ från Lantbruksnytt. Foto: Melissa Dahlqvist

Nyhet -

Nyheter från HORSCH inför Agritechnica

Idag visade HORSCH upp sina nyheter för pressen inför Agritechnica i november. Bland nyheterna finns en helt ny kultivator och en helt ny såmaskin. 

Kultivatorn Terrano GX är en vidareutveckling av Terrano FM och kommer så småningom att ersätta den. Den kommer finnas med bredden fyra till sex meter. Kunden kan välja tre eller fyra rader med pinnar.

Den nya såmaskinen Serto SC är en enkel såmaskin utan någon jordbearbetning. Den har enbart en rad med packhjul och turbodisk såbill. 

Presseventet hölls vid HORSCH huvudkontor utanför Schwandorf i södra Tyskland. Uppemot 100 journalister från stora delar av Europa deltog. På plats fanns de svenska journalisterna Per Emgardsson från Land Lantbruk, Fredrik Stork från ATL, Katarina Johnsson från Jordbruksaktuellt och Filip Niléhn från Lantbruksnytt. Läs mer om nyheterna här nedan på engelska eller i svensk lantbruksmedia inom kort. 

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Helena Wictorin

Presskontakt Marketing- & Kommunikationschef +46730947409

Relaterat innehåll

Förser svenskt lantbruk med maskiner, insatsvaror och foder

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR, AGXEED och DALBO i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Swedish Agro
Södra Industrigatan 14
27430 Skurup
Sverige