Gå direkt till innehåll
Kom på pressvisning av CLAAS TRION tröska på Naturbruksgymnasiet Uddetorp
Kom på pressvisning av CLAAS TRION tröska på Naturbruksgymnasiet Uddetorp

Pressträff CLAAS nya tröska TRION

Tid 1 September 2021 14:00 – 16:00

Plats Naturbruksskolan Uddetorp, 532 96 Skara, Sverige

Hej!

Vi bjuder in dig till en pressträff där du har chansen att få se nya skördetröskan CLAAS TRION i bruk på ett fält nära Naturbruksgymnasiet Uddetorp utanför Skara. Det blir både teoretisk genomgång med vår produktchef (och tröskguru) Göran Sundqvist samt möjlighet att komma nära och se den senaste tröskan i vårt sortiment. 

Vi träffas klockan 14:00 på Naturbruksskolan Uddetorp och tar oss gemensamt ut till det fält där vi visar tröskan. Det kommer att finnas eftermiddagsfika. 

Meddela om du kommer via mail till: caca@swedishagro.se

Läs mer om TRION här!

Kategorier

Kontakter

Helena Wictorin

Presskontakt Marketing- & Kommunikationschef +46730947409

Förser svenskt lantbruk med maskiner, insatsvaror och foder

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR, AGXEED och DALBO i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Swedish Agro
Södra Industrigatan 14
27430 Skurup
Sverige