Gå direkt till innehåll
Horsch Roadshow består av 7 specialtrailers där Horsch visar upp sin teknik inom sådd, jordbearbetning, växtskydd och precisionsodling.
Horsch Roadshow består av 7 specialtrailers där Horsch visar upp sin teknik inom sådd, jordbearbetning, växtskydd och precisionsodling.

Kom och besök Horsch Roadshow i Skurup

Tid 30 Mars 2022 – 31 Mars 2022

Plats Swedish Agro, Södra Industrigatan 14, 274 30 Skurup

Hej!

Vill du se det absolut senaste inom sådd, sprutor och jordbearbetning? Kom då på Roadshow tillsammans med oss och HORSCH här på vår anläggning i Skurup. Sju trailers fulla med redskap, teknologi, nyheter och produktspecialister kommer från HORSCH och de är redo för att visa upp maskiner, teknik, precisionstjänster och svara på frågor tillsammans med oss.

Du kommer att ha chansen att träffa medarbetare både från Maskin- och från Lantbruksdelen inom Swedish Agro. Det här är ett bra tillfälle att samlas med kollegor i branschen och ta del av de senaste nyheterna.

NÄR?
Du väljer själv vilken tid du vill komma, vi har öppet på nedan dagar och tider:
Onsdag 30 mars 16:00-19:30
Torsdag 31 mars 10:00-16:00

Meddela gärna presskontakten Camilla Calmsund när du vill komma och om du vill prata med någon speciell medarbetare från Swedish Agro eller Horsch.

Varmt Välkommen

Kontakter

Helena Wictorin

Presskontakt Marketing- & Kommunikationschef +46730947409

Förser svenskt lantbruk med maskiner, insatsvaror och foder

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR, AGXEED och DALBO i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Swedish Agro
Södra Industrigatan 14
27430 Skurup
Sverige