Gå direkt till innehåll
CLAAS DISCO 2020 Slåttermaskiner

Dokument -

CLAAS DISCO 2020 Slåttermaskiner

Frontslåttermaskiner och slåttermaskiner för stora arealer. DISCO slåttermaskiner är konstruerade för högsta kapacitet och bästa snittkvalitet. De är lätta att manövrera och arbetar mycket effektivt med minimalt effektbehov.
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Filformat: .pdf
Ladda ner

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Marcus Jönsson

Marcus Jönsson

produktchef CLAAS vallmaskiner, pressar, hjullastare och traktorer 072-748 70 98

Relaterade nyheter

Förser svenskt lantbruk med maskiner, insatsvaror och foder

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, LEMKEN, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Swedish Agro
Södra Industrigatan 14
27430 Skurup
Skåne